Dobrý den, moje dítě teď půjde do 3 třídy a v seznamu pomůcek tam je mimo jiné koupit Euro-desky . Byl jsem ve velkém skladu v papírnictví buhužel neměli. Tak to chci koupit jinde nebo na netu , ale problém je že Google nic nenajde. Absolutně netuším co jsou Euro-desky. A mám koupit 1 nebo víc? Prosím o foto a cenu . Ten seznam pomůcek je dost velký , ale už jsem nakoupil vše jen ty euro-desky.
Dobrý den, hledejte pod pojmem eurodesky (jedno slovo) a hned je výběr - bohužel, netuším, jaké přesně potřebujete, ale asi jen ty normální (čiré) a x kusů (určitě více, než jen jedny). Zdravím!
P.S. Je to taková "igelitová kapsa" na papíry A4.
doplněno 19.07.18 09:44:
tlustoprd - tak potřebujete jedny eurodesky (pevné), do kterých se bude vkládat 10 euroobalů (kapes).
doplněno 19.07.18 10:52:
Nemáte zač. Doufám, že to chápu správně - jedny desky (v seznamu není určen jiný počet) a do nich se budou zakládat ty "kapsy" (těch bude 10), aby to vše drželo pohromadě.
Myslím, že je to taková plastová "obálka s drukem" mám v tom uložené důležité papíry ... třeba velký techničák nebo když jdu k lékaři , tak zprávy z vyšetření.
Na seznamu jsou dvě euro položky, "euro-desky a "euro obaly". Budou tím obalem skutečně myslet ten igelit a těma deskama něco, do čeho ty euroobaly upnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.