Nejste přihlášen/a.
Myslím, že jsem v minulosti udělal velkou chybu při výběru školy a potom se se mnou problémy jen táhly! Na základní škole jsem byl typický púrůměr a ke konci se to trochu zhoršilo. Prostě jsem neměl jen jedničky a dvojky, ale i trojky a na konci dokonce i čtyřku z matematiky. Zvolil jsem maturitní obor-asi to byla chyba, protože jsem stejně školu z důvodů neúspěchu i celkové nemotivace opustil-to byl druhý ročník. Později jsem přes určité problémy a úsilí absolvoval dálkové soukromé gymnázium. Problém je v tom, že je mi dnes téměř na nic, když se stejně živím manuálně. Otázka je, jestli bych se měl ještě v něčem vyučit-dálkově (je mi už přes 30 let!). Nebo vůbec, jak poznat, na co se hodím, či ne? Bylo by dobré zajít k psychologovi a něco se o sobě dozvědět? Mě třeba zajímá, proč jsem byl ve škole mnohdy neúspěšný a proč mi některé věci trvají déle, nebo si prostě nevěřím. Zajímá mě, jaké mám IQ a jestli to souvisí s tím, jaký jsem. IQ testy jsem dělal jen na netu a podle jedné publikace, skore jsem měl nejčastěji mezi 95-102.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.