Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikoho v tride neznam

Od: cecik odpovědí: 6 změna:
Ahoj,chodim do 8 tridy a minuly tyden se rozhodlo ze do 9 tridy se jedna 8 trida rozpusti,a to ta nase. Jenze problem nastal,kdyz jsem se dozvedela ze jdu do tridy kde nikoho neznam,jen kamardku ze tridy ktera tam jde semnou ale ta si mne vubec nevsima ani semnou urcite sedet nebude. Tridni ucitelka rekla ze to nejde zmenit kam jdeme,ale ja bych chtela do tridy kde znam snad vsechny a mam tam plno kamaradek,otazka zni jestli myslite ze by mne tam preradili? Do tridy kam mne dali nikoho neznam a ani tam nejsou sympaticti,uz jsem psichycke problemy mnela a bojim se..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alex*
hodnocení

2x
Hmm, řešila bych to nejprve s mamkou, která by pak možná šla za ředitelkou.

hodnocení

1x

Ahoj.

Myslím si,že kapacita dané třídy bude již vyčerpána.

Neboj se,nemáš čeho.Víš kolik lidí ještě v životě budeš potkávat?

Taky je nebudeš znát a potom se s nimi postupně začneš seznamovat.

To stejné bude i ve tvé třídě.Máš strach,to chápu.Strach z neznáma.

Vždycky je nejhorší ten první týden.

Neboj se jich,oni tě neukousnou :-D

Poznáš tam třeba tu nejlepší kamarádku,nestraň se jich,oni jsou také normální děti jako ty.

Jdi do toho,jedno chytré pořekadlo říká :"Když nejde o život,tak jde o h...o."

cecik
hodnocení

Limit decek ve tride je 30, tam kam chci jich je 28,ale 2 odchazi a 2 budou delat jeste preskusovani

hodnocení

1x

Není se čeho bát - berte to jako "trénink" na střední školu, různé akce, zaměstnání a tak dál. Čím dřív se naučíte žít, jednat a pokud možno i vycházet s neznámými lidmi, tím lépe - a v mládí se na změny zvyká přece jen o něco snáz.

hodnocení

1x

Zdravím. Píšeš, že tam jde s Tebou kamarádka ze třídy. Tu znáš a třeba je to pro ni stejně těžké jako pro Tebe. Co kdyby ses s ní začala bavit první tedy Ty? Zeptej se jí, jak se do nové třídy těší, jestli tam někoho zná a jestli byste nemohly sedět spolu když už se znáte. Nečekej až si Tě někdo všimne a začne se s Tebou bavit. Začni si všímat Ty první! Na komunikaci není nic složitého..

skola
hodnocení

1x

Cecíku, když jsi šla do první třídy, také jsi nikoho neznala a přežila jsi to. Teď to bude jiné, jsi velká holka. Není na škodu poznat více vrstevníků. Jaký si to uděláš, takový to budeš mít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]