Dobrý den, to není blbost. Ale intimnosti si nechejte do soukromí. I kdybys chodil do práce, tak se nehodí, abys tam svoji přítelkyni veřejně objímal. Jsou jisté společenské meze, které by se měly dodržovat.
Narozdil od predrecniku, kteri v tom zrejme maji jasno, je to podle mne take blbost.
Otazka je, co tim napomenutim myslis. Zda na Tebe pouze houknul, at po ni tolik nelezes, coz by se dalo treba i pochopit, pokud ste to nejak okate prehaneli, nebo zda mas na mysli napomenuti tridniho ucitele se zapisem do tridni knihy. V tom pripade je to podle mne zbytecna buzerace - samozrejme v zavislosti na tom, co myslis tim obejmutim...
Dobrý den, učitel je asi suchar a závistivec - nebo chtěl předejít souložení. Postěžujte si doma a třeba to do školy půjde otec nebo maminka obhajovat. Jo, poměry ve škole jsou stále přísnější . Zdravím!
Proč? Protože se to nehodí. Existuje jistá společenská etiketa. Ta by se měla vyučovat ! doplněno 25.06.18 17:57: A za další... Je Vám oběma patnáct let? Bingó,že?
Onřeji, já to otočím. Co byste na to říkali vy žáci, kdyby se úplně stejným způsobem jako ty ke své holce choval o přestávce na chodbě ke své kolegyni, taky učitelce, napomínající učitel? Bylo by ti to divné, nebo ne? Ale upřímně. A nepleť do toho věk. Láska je přece láska, nebo ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.