Nejste přihlášen/a.
Ahoj Ferdo , ty tři roky jsou ti už k prdu. Uznává se snad jen za posledních 10 let. Ale víš co nezoufej buď můžeš znova nastoupit někam na dálkový a dodělat si výuční list nebo pak narodnikvalifikace.cz/... . V podstatě si najdeš to co děláš nebo umíš pak si najdeš školu na které jdou složit ty dílčí zkoušky pokud je budeš mít všecky požádáš si o výuční list a složíš závěrečnou zkoušku. Já už takhle mám výuční list doma.
To jsem ani nevěděl, že je to takto možné. Nevíte jestli je potřeba pracovat např v oboru? nebo můžu být i jako samouk?
Přesně jak píše theofil , najdeš si jakou kvalifikaci si myslíš že dáš , jsou tam stupně obtížnosti 3 odpovídá výučnímu listu , akorát je ještě dát bacha aby pro danou kvalifikaci byl vůbec nějakej subjekt kde jí můžeš splnit. A bacha setkal sem s tím že ač tu moji mělo vypsáno spousta škol , tak pak ve výsledku vůbec nevěděli co s tím a byl sem takovej pilotní projekt. Nevím asi o to není zájem nebo takovejch lemplů co nedostudovalo jako já nebylo mnoho.
Samotné zkoušky byli spíše k smíchu pak při záveřečné zkoušce na výuční list už člověk něco málo vedět musel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.