Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jelikož jsem byl dlouhodobě nemocný a měl jsem zameškáno několik hodin v 1. pololetí 9. třídy, odmítla mě učitelka na matematiku a cvičení z matematiky klasifikovat. Při opakované klasifikaci v únoru jsem prošel. Jenže ve druhém pololetí nastává to stejné. Opět mě nechce klasifikovat u MAT a cvičení z MAT. Je možné, aby mi dala dvě pětky, takže bych nemusel na opravné zkoušky a nastoupil bych od září normálně na SŠ zdravotnickou?
Onders se mýlí, postup známe.
O výsledné známce ani neklasifikování žáka nerozhoduje vyučující. Ten jenom navrhuje, ale o hodnocení rozhoduje pedagogická rada.
Nelze rovnou dát na vysvědčení dvě nedostatečné. Navíc předpokládám, že tomu neodpovídají předchozí výsledky.
Na konci června dostaneš výpis z vysvědčení a koncem srpna budeš muset složit dodatečnou a/nebo opravnou zkoušku. Pokud by šlo o neklasifikaci, musel bys složit dodatečnou zkoušku a pokud bys v ní neuspěl, opravnou.
Těch zameškaných hodin kvůli dlouhodobé nemoci určitě bylo víc než jen několik. Dej si na to pozor i na střední škole → tam to bude s docházkou přísnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.