Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

5 na vysvědčení v 5. Třídě?

Od: julie* odpovědí: 7 změna:
Ahoj, jsem v 5. Třídě a učitel mi řekl že budu mít 5 z vlastivědy... a jelikož je 11. Června tak už nepíšeme testy... neví někdo jak si to změnit aspoň na 4? kdybych došla domů s pětkou tak nevím co by mi mammka udělala... poraďte jak si ji změnit když už nepíšeme testy... prošla bych s 1 pětkou?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dívala jsem se na obsah učiva vlastivědy v 5. třídě. Zdá se mi, že je poměrně snadné. Zopakovala bych si z něj světadíly, státy sousedící s Českou republikou, zopakovala si, kdo byl Jan Hus a kdo byl Jan Žižka, střídání ročních období a naučila bych se nějakou pověst ze Starých pověstí českých. Když se chce, tak se i toto dá v nějakých deseti letech zvládnout za dva tři dny. Poždádala bych učitele, aby mě přezkoušel z těchto základů. Jsou to opravdu základy, ale jejich znalost by mohla stačit na dostatečnou.

Když to nedopadne a pětka na vysvědčení bude, tak přes prázdniny se to prostě doučíš. Kromě problematiky Evropské unie se v páté třídě učí o samých zajímavých věcech.

hodnocení

3x

Ahoj. Myslím, že Ti mamka neudělá nic. Má určitě přehled o Tvých známkách, nebo ne? Ta pětka je výsledek za celý školní rok..Tobě nezbyde nic jiného, než se přes prázdniny učit a udělat v srpnu opravnou zkoušku, aby sis tu pětku opravila a nepropadla jsi. Pokud to nezvládneš, budeš si muset pátou třídu zopakovat.

iz*
hodnocení

2x

V páte třídě nedostatečná z vlastvědy? Co jsi dělala celé pololetí, že to takhle dopadlo? Můžeš požádat o přezkoušení, ale je otázka, jestli na to ještě bude čas. Vysvědčení s pětkou nedostaneš, dostaneš jenom výpis. Vysvědčení se čtyřkou (možná i lepší známkou) až po složení opravné zkoušky na konci srpna.

doplněno 12.06.18 20:59:

Ještě je jedna možnost → do tří pracovních dnů může tvůj zákonný zástupce (maminka) požádat ředitele školy o přezkoumání hodnocení. Ředitel potom nařídí přezkoušení.

To ale znamená, že bys pětku nesměla tajit, ty tři pracovní dny se počítají od data, kdy se o nedostatečné prokazatelně dozvíte.

lidus*
hodnocení

0x

V páté a pětka, to si děláš legraci? To se vůbec neučíš? Zajdi za učitelem a domluv se na zkoušení, počítej s tím, že zabrousí i do starého učiva. Co udělá mamka když doneseš čtyřku? Měla by se ti víc věnovat, možná děláš co můžeš a na víc nemáš ale to musí vědět rodiče.

hodnocení

0x
Ahoj.
Sice je mi divné,že nepíšete závěrečnou písemnou práci,ale budiž.
Pokud dostaneš pětku,tak koncem srpna budeš psát tzv. reparát.
To je opravná zkouška.

tornado*
hodnocení

0x

Zkusil bych zajít za učitelem zda by nebylo možné celkové přezkoušení už teď. Pokud bude rozumný tak by měl vyjít vstříc.

holka*
hodnocení

0x

Jdi a popros učitele, zda bys mohla udělat referát a prezentovat ho celé třídě na nějaké neprobranné učivo.Jsem v 6.třídě a mám samé jedničky s jednou dvojkou.Co jsi vážně dělala celý školní rok?U nás na škole, prý platí, že s jednou pětkou projdeš, ale se dvěma budeš přezkoušená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]