Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Statnice - zari

Od: chatuser18574 odpovědí: 3 změna:
Jak rict doma ze jdu ke statnicim az v zari. Neprosla bakalarka nakonec takze ji musim predelat. Vim ze me servou ale jak to rict.
Budu rada za rady
Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Česky, na rovinu a bez výmluv. Vynechte výmluvy typu "bakalářka neprošla" (bakalářská práce by byla prošla, kdybyste jí věnovala potřebnou práci a píli), ty by situaci ještě zhoršily. Doma Vás sice nepochválí, ale hlavu Vám neutrhnou → obzvláště, když uvidí, že Vás to mrzí, a že to napravíte.

hodnocení

2x

Hezký den,já taky dělala státnice v září resp.koncem srpna. Bc i Mgr a žádný problém s tím nebyl. Děláte z komára velblouda. Aspoň máte víc času se připravit.

hodnocení

0x

Sehnat si k tomu brigádu, abyste rodičům ukázala, že jim nechcete přidělávat (finanční) starosti déle, než je nutné. Ale jinak buďte v klidu, znám velmi málo lidí, kteří studium dokončili v plánovaném termínu. Jo a nedají se státnice udělat odděleně od bakalářky? U nás to šlo... sama jsem si zakončení studia rozvrhla tak, že jsem dělala dvoje státnice, další semestr jedny a v dalším diplomku. Ale pracovala jsem, aby mě doma nemuseli živit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]