Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvědčení ze SŠ na VŠ

Od: anonym10 odpovědí: 3 změna:
Zdravím,
Jsem studentem prvního ročníku na gymnáziu a v budoucnu bych se chtěl dostat na kvalitní VŠ typu právnická fakulta, apod. Zatím mám čas, ale největší starost mi dělá vysvědčení. Nevíte prosím někdo, jestli je vysvědčení ze SŠ na přihlášku na VŠ nějak velice podstatné? Nejsou nejdůležitější přijímačky? Snažil jsem se procházet kritéria p. z., ale nikde jsem si to nedokázal zhrnout a zcela odpovědět.
Děkuji moc za případnou odpověď!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alice5z
hodnocení

0x
Jestli je důležité to Nevím, ale vím že se na přihlášku píše první pololetí a druhý pololetí 3.rocniku a první pololetí 4.rocniku + známky z MZ.

fruityloops*
hodnocení

0x

Tak u nás na VŠ známky nikoho nezajímaly, všichni jsme dělali přijímačky.

hodnocení

0x

Záleží to na konkrétní škole. Např. na MU záleželo pouze na výsledku přij. zkoušek, na MENDELU se dívali i na prospěch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]