Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné udělat maturitu jen pisemné, když už jsem jednou ústní dělala.
Nedala jsem na 3 pokusy DT z českého jazyka a tedka mám jít znovu do 4. ročníku s tím že budu muset dělat celou maturitu znovu. Jde tedy udělat, že by mi ty ústní uznali?
Pokud jste češtinu nezvládla ani na třetí pokus, nezvládla (není co uznat) jste celou maturitu. Oficiálně máte "jenom" základní vzdělání. Jediná možnost je zopakovat poslední ročník a získat tak další tři pokusy na složení celé maturity.
není pravda...oficiálně má ukončené střední vzdělání...kdyby měla maturitu tak má ukončené úplné střední vzdělání..rozdíl je v tom "úplné" tzn. stejnej status jak kdyby ukončila učňák
@Krtek, pročtěte si školský zákon. Střední vzdělání nelze získat absolvováním čtyř tříd čtyřletého maturitního oboru bez složené maturity. (Pro střední vzdělání by musela absolvovat jiný typ školy.)
Oficiálně má tazatelka poslední ukončené vzdělání pouze základní vzdělání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.