Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ředitelská důtka a přijetí na SŠ?

Od: emma* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc. Pokud jsem v 2 pololetí 9 třídy dostala ředitelskou důtku, tak jestli to bude mít nějaký následek na moje přijetí na střední školu.. Jsem už přijatá, ale jestli to nebude teď nějaký problém...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíše ne.

doplněno 14.05.18 18:58:

@joudic: Ale oni už si vybrali a o té ŘD se nejspíš vůbec nedozví. To je i důvod, proč to na přijetí nebude mít vůbec vliv.

iz*
hodnocení

0x

Pravděpodobně ne, ředitelská důtka se nepíše na vysvědčení. S dvojkou z chování by to bylo horší...

joudic*
hodnocení

0x

to asi vubec, maximalne v situaci, kdyby meli 2 zaky se stejnymi body pri prijimackach, tak by si patrne vybrali toho bez dutky :)

emma*
hodnocení

Byla jsem 2 v přijímačkách, tak snad mě vezmou :)

hodnocení

0x

Důtka není trest, je to jen vzkaz rodičům. Střední školy důtky moc neřeší. Mimochodem, ze co to bylo?

emma*
hodnocení

Za to že jsme s kamarádkou dnes měly colu s rumem... Ale ještě nemáme nic... Jen jsem chtěla vědět, jestli mě to nějak ohrozí... :/

repkin*
hodnocení

0x

Jestli tě vzali, tak už to nikdo řešit nebude. Nevím jak teď, ale za nás nikdo nějaké důtky a napomenutí neřešil. Jediné, co by možná řešili (před přijetím) jsou 2 a 3 z chování, jinak jsem ani o nikom neslyšel, že by se o to někdo někdy zajímal.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ani 2 z chování nijak neovlivní přijetí. Jak asi, když už je po zkouškách i po přijetí ke studiu. Možná se na to ale budou na začátku 1.ročníku ptát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]