Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Je mi 12 let a bydlím v maloměstě. Strašně by mě bavilo být herečkou ale je tu jeden zásadní problém... trpím obezitou ... snažím se zhubnout ale pořád nic. Pokud bych chtěla být herečkou tak bych musela být fyzicky zdatná, umět se pohybovat, vcítit se do role... a to, si myslím, s mojí váhou nejde. Nemám žádnou zkušenost s divadlem, v tom jsem byla ani nepamatuju a nechodím na žádný dramatický kroužek. Prostě jsem obézní holka, která chce být herečkou ale nemá žádný zkušenosti, neumí zpívat a už vůbec není fyzicky zdatná. Dříve, když mi bylo nějakých 5(?) jsem chodila na taneční kroužek ale s tím jsem skončila ale zůstalo mi to do dnes, každý den si zatančím. Ve škole máme akademie a strašně mě baví předvádět se před někým, když jsem byla ve 3 třídě tak jsem hrala Pipi dlouhou punčochu, měla jsem dloouhý text, nějaký 4 stránky a to vše jsem se naučila na zpaměť a vcítila jsem se do té role. V tomhle si (myslím) jsem dobrá ale co já vím, třeba ne... Poraďte mi prosím, obézní holka, neumí zpívat a pohybové aktivity jsou na bodu mrazu a chci být herečkou. Mým největším vzorem je Sabina Laurinová... chtěla bych být jako ona... ANI skoro nevím na jakou školu bych měla jít, ano, na DAMU ale to je až vysoká škola... jakou střední? PS. Třeba taková Marika Procházková... taky to není bůh ví jak hubená žena ale je herečkou. Dokonalou herečkou.
Nudíš se, že? Dotaz nemyslíš vážně, že? Pokud ano, tak nedoporučuji žádnou školu , ale pobyt v některém léčebném zařízení. Já chci, já chci, já chci ... toje velmi málo. Až napíšeš - hraji na hudební násroj, slušně zpívám, 5 let navštěvuji dramatický kroužek a balet, pak se dá radit.
Co takhle být kosmonautem? Žádné předpoklady taky nemáš, ale můžeš to chtít zkusit.
Začít bys měla pohybem, budeš potřebovat "fyzičku" a nebylo by od věci se naučit aspoň trochu zpívat. Hlasová a dechová technika ti může později hodně pomoci. Herectví se pokud vím nabízí nabízí na konzervatoři. Ovšem na přijímačky budeš muset umět i něco slušně zazpívat a předpokládám, že tam bude i nějaká pohybová zkouška.
Jsou i střední školy - a co pro začátek zkusit tohle letnihereckaskola.cz/... nebo nějaký podobný kurz?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.