Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tenisky k přezutí

Od: fikon* odpovědí: 6 změna:
Ve školní řádu je psáno, že se žáci mají přezouvat do hygienické obuvi. Myslíte si, že jsou to tenisky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x
Já bych řekl že jo, ale doporučoval bych nějaký prodyšný, třeba látkový. Nebo co jsi myslel?
fikon*
hodnocení

A co klasický tenisky z tržnice číny?
díky za odpověď.
al bunda*
Žádné tenisky nejsou hygienická obuv. I v "čínách" se potí nohy.
Hezký den.
woodstock*

Myslím, že problém netkví v tom, že se potí noha, ale aby obuv nebyla nošena na ulici. obvykle nikdo s kantorů nehodlá skoumat, jestli si lítal s teniskama venku, nebo je máš opravdu jen jako přezutí do školy.

Já sem si ve škole užil svoje. Kvůli teniskám sem byl velmi často poškole. Pak sem začal tvrdit, že pocházim ze sociální rodiny a na jiné přezuvky nemáme peníze. Od té doby byl klid :)

hodnocení

0x
Já si myslim že to neni problém, dsám jsem je nosil...jinak jsme nosili i různé pantofle,ale to až později ;)

al bunda*
hodnocení

0x

Tenisky nejsou hygienická obuv. Ale pokud je ve škole tolerují a to obvykle ano, pak si nos, co uznáš za vhodné. Lepší ovšem je otevřená obuv - např. sandály. I pohodlnější.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]