Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezvládnuté přijímačky

Od: tadeas* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, rád bych se poptal. Neudělal jsem přijímací zkoušky a podal jsem odvolání (pochybuju, že mi vezmou, když jsem cca 30. pod čarou) a slyšel jsem, že vás prý mohou vzít i někam, kde nemají plnou kapacitu. Mohu jít na učiliště nebo na SOŠ, která nemá plnou kapacitu? Kde zjistím, zda je ta škola plná či ne? Potřebuju k tomu zápisový lístek nebo něco takového?
Jsem na toto téma lopata...
Předem děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

adriana*
hodnocení

0x
No klidně Vás mohou vzít, i když jste 30. pod čarou, pokud se třeba hodně uchazečů hlásilo na více škol a dají přednost škole jiné, ale samozřejmě bych na to moc nespoléhala.

pokus*
hodnocení

0x

sledujte stránky kraje/krajského úřadu/ tam by měli být zveřejněny volná místa pro další kola. Přijímačky jste neudělal? tedy nesplnil kritéria nebo vás nevzali pro nedostačující kapacitu, když jste byl 30. pod čarou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]