Dobrý den, rád bych se poptal. Neudělal jsem přijímací zkoušky a podal jsem odvolání (pochybuju, že mi vezmou, když jsem cca 30. pod čarou) a slyšel jsem, že vás prý mohou vzít i někam, kde nemají plnou kapacitu. Mohu jít na učiliště nebo na SOŠ, která nemá plnou kapacitu? Kde zjistím, zda je ta škola plná či ne? Potřebuju k tomu zápisový lístek nebo něco takového? Jsem na toto téma lopata... Předem děkuji za odpověď.
No klidně Vás mohou vzít, i když jste 30. pod čarou, pokud se třeba hodně uchazečů hlásilo na více škol a dají přednost škole jiné, ale samozřejmě bych na to moc nespoléhala.
sledujte stránky kraje/krajského úřadu/ tam by měli být zveřejněny volná místa pro další kola. Přijímačky jste neudělal? tedy nesplnil kritéria nebo vás nevzali pro nedostačující kapacitu, když jste byl 30. pod čarou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.