Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Didaktický test - ve spěchu jsem přepisoval

Od: ywq odpovědí: 1 změna:

Zdravím, dnes jsem psal test a posledních 15 minut jsem to ve spěchu přepisoval do archu, ale bojím se, že jsem se někde seknul a odpověď napsal třeba do nějakýho jinýho políčka. Přepsal jsem to, ale nestihnul jsem to ani zkontrolovat, protože mi to učitelka vzala. Třeba z těch uzavřených úloh bych měl mít 19 bodů, ale bojím se, že jsem to blbě zaznamenal... Co jsem viděl předběžné výsledky, dohromady by mi to mělo dát na 37 bodů, ale stejně mám z toho divný pocit. :-/

(testový sešit jsme si mohli nechat)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak snad ne, případně máš nějakou bodovou rezervu. Taky jsem to dělala touhle ne moc dobrou strategií a pak jsem se ještě divila, že jsem to přepisovala déle než jsem počítala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]