Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když jsem neudělal přijímací řízení

Od: richard* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nezvládnul jsem přijímací řízení na SŠ, a chtěl bych tedy zkusit 2 kolo přijímacích řízení. Nemám s tím bohužel žádné zkušenosti a nevím co dělat a jak mám postupovat. Rád bych, pokuď by mi někdo pomohl a napsal trochu detailně jak mám postupovat dál. Budu znovu potřebovat lékařský posudek? Co napsat do přihlášky k druhé škole a podobně. Rád bych kdyby mi někdo, zkušenější poradil jak postupovat dál. Byl bych rád pokuď by mi někdo, nejlépe někdo kdo s tím má zkušenosti pomohl, popřípadě mě můžete kontaktovat na emailu: richardtoison@email.cz

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atlas*
hodnocení

2x

Ahoj, ničeho se neboj, hned v pondělí si podej odvolání. Na žádnou střední školu nikdy nenastoupí všichni přijatí studenti, proto máš velkou šanci, že na odvolání tě vezmou. Tímto způsobem se k nám na gymnázium dostala asi čtvrtina studentů, což je sice smutné, ale takto to funguje.

heitu*
hodnocení

Souhlasím, také si podávám odvolání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]