Dobrý den, dělal jsem přijímačky na SŠ ale ani na jednu mě nevzali. Potřeboval bych poradit, co mám dělat dál. Slyšel jsem že je 2 kolo přijímaček, tak jestli by mi někdo poradil jak dál postupovat. doplněno 28.04.18 14:25: Chtěl bych právě jít na SOŠ a SOU obchodu a služeb v Chrudimi, obor Číšník-barman-barista ( Je tam 6 volných míst). Tam chtějí ale odevzdat přihlášku a lékařský posudek, musím je odevzat? Nebo jak dál postupovat?
Zjisti si, které školy vypisují druhé kolo přijímacího řízení, vytipuj si vhodnou školu a na postupu se dohodni s jejím ředitelem (asi by bylo lepší, aby se na něj obrátili tví rodiče).
karel*
Chtěl bych právě jít na SOŠ a SOU obchodu a služeb v Chrudimi, obor Číšník-barman-barista ( Je tam 6 volných míst). Tam chtějí ale odevzdat přihlášku a lékařský posudek, musím je odevzat? Nebo jak dál postupovat?
@karel - Tam chtějí ale odevzdat přihlášku a lékařský posudek, musím je odevzat? Nebo jak dál postupovat? Chcete-li na školu, mustíte splnit její podmínky - pokud požadují uvedené doklady, je vaše otázka poněkud mimo.
Takže do 2. května musím odevzdat přihlášku nebo ne? A co bych měl vyplnit do políčka, kde chtějí uvedení druhé školy? Kde mi potvrdí další přihlášku a o vysvědčení si mohu říct nebo ne? A nakonec co ten lékařský posudek? Opravdu jsem zoufalý, poraďte prosím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.