Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omlouvání absence

Od: radekhrbac odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat pokuď mám jeden den v týdnu praxi a chybím celý týden. Předložím omluvenku třídnímu učitely musím ji předkládat i mistrovy na praxi nebo ne?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rescool
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud jsi chyběl když byly praxe tak bys to měl dát mistrovi.

lucie*
hodnocení

0x

Podle mě ano,i mistrovi...ale v dnešní době každá škola řeší absenci"po svém",tudíž by tohle mělo být ve školním řádů,nebo Vás s tím seznámili při "seznámení "s praxí.My měli praxi v rámci školy,prostě vedle učeben byla dílna,takže učitelé byli v jedné škole,jedno vedení,ale jestli máte praxi odloučenou(jako mělo třeba u nás učiliště,na druhém konci města) a učitelé se ani neviděli,měl byste informovat všechny.

xx*
hodnocení

0x

Třídní učitel omlouvá absenci v teoretickém vyučování a učitel odborného výcviku (mistr) omlouvá absenci v odborném výcviku. Proto je nutno zajít s omluvenkou i za učitelem odborného výcviku (mistrem). Jak omlouvat absenci je určitě uvedeno v školním řádu.

hodnocení

0x

Co se podívat do školního řádu - tam způsob omlouvání uveden není?

dusger*
hodnocení

0x

Podle mě stačí jen třídnímu, ten zodpovídá za studenty a třídu jako celek. To bychom mohli taky tvrdit, že pokud byl zrovna i tělocvik, pak musí omluvenku dostat i učitel tělocviku. Mistr je, si myslím, jen jeden z řády odborných pedagogů.

karl*
hodnocení

0x

Nebylo by jednodužší se na toto zeptat třídního když mu budete předkládat omluvenku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]