Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu jsou mi tyto věci

Od: google odpovědí: 8 změna:

K čemu je mi vyznamenání?

a k čemu slouží důtky atd?

a k čemu pochvaly?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

4x

Vyznamenání na vysvědčení-některé SŠ by tě vzaly bez zkoušek.

Důtka to je kázeňský trest a opět některé školy tě s ředitelskou nevezmou.

Pochvala tak např. pochvala za reprezentaci školy v zeměpise tě opět řadí mezi ty dobré a mnohé školy k tmu přihlížejí.

Jinak je to vše celkem k ničemu ale máš dobrý nebo špatný pocit.

google
hodnocení

Děkuji moc :3

hodnocení

2x

Pro dobrý/špatný pocit.

hodnocení

2x

Aby tě přiměli učit se, abys nevypadala jako ti lidé, kteří odpovídají v "Nikdo není dokonalý". A také, aby ses vzděl/a a žila hezký život a nejen přežívala, pouze existoval/a. *hej*

hodnocení

1x

Vyznamenání se dá prodat na burze. Je-li vzácné, tak i v aukční síni. Třeba Řád bílého lva má cenu vysokou.

Důtky se používaly k pobízení méně pracujících otroků či poddaných. Dnes je lze vidět v ložnicích osob zaměřených na sado/maso.

Pochvalu před nastoupenou jednotkou jsem nikdy nedostal a ani mě to nemrzí. V práci si to kolegové občas píšou anonymně...jako že je chválí cizí lidé. Pak za to mají zvýšené odměny. Já bych se z takových peněz po...

hodnocení

0x

Podle § 31 z. č. 561/2004 Sb. (školský zákon) se jedná o "výchovná opatření".

K čemu jsou konkrétně vám si netroufám ani odhadovat, jinak předpokládám, že termin "výchovná" chápete.

tqzd
hodnocení

0x

Vše je součást motivačního systému, až na Dudky, ty slouží ke hraníčku nebo ke kojeníčku.

andyy
hodnocení

0x

K oblbovani ... ;)

Kdyz se uz dnes zacinas ptat, k cemu to je dobre, zacinas si uvedomovat to, co si vetsina populace neuvedomi cely zivot ... ;) Jen tak dal *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]