Nejste přihlášen/a.
Onemocněl jsem a do školy půjdu MOŽNÁ až v pátek, ve čtvrtek jdu na kontrolu k lékaři takže taky nepůjdu, i když by to možná už šlo.
Původně jsem chtěl v ten čtvrtek jít na poslední dvě hodiny na technické kreslení a protože to je zrovna dlouhý den a ta dvouhodinovka začíná někdy až po 14 hod tak bych tam stihl dojet.
Problém je v tom že se fakt cejtím blbě a nevím zda bych byl schopen dojít na autobusák.
Ale ještě větší problém je ten že jsme poslední dva měsíce měli technické kreslení jen 2 krát a tudíž mám málo známek a to si nemůžu dovolit z důvodu neklasifikace, to znamená opravné zkoušky o prázdninách.
Dohnat to nepůjde jelikož nám to zas bude odpadat. Otázka zní, když mám toto pololetí minimum známek pro klasifikaci ale nejsou to známky z tohoto čtvrtletí tak prospěju nebo ty známky platí jen pro předchozí čtvrtletí?
Pokud jste za celé pololetí chyběl (resp. budete chybět) jen jednou, neměla by na tom být postavena neklasifikace. Nedostatek známek pak je důsledkem odpadání a ne Vaší absence. (Nepíšete, že byste chyběl víckrát, píšete o odpadání, tak z toho vycházím.)
Asi bych ještě dnes napsala e-mail nebo zítra zavolala vyučujícímu, že jste nemocný, že pokud to půjde, dostavíte se, ale pokud ne, prosíte o náhradní práci, kterou byste dohnal nějakou známku.
Minimum známek pro klasifikaci, tím myslíte, že splňujete minimální počet známek za pololetí? Nebo naopak, nedostatek známek? Jestli dostatek, budete klasifikován, známky se počítají za celé pololetí, tzn. za 3. i 4. čtvrtletí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.