Nejste přihlášen/a.
Dobrý den má problém včera jak pršelo jsem šel ze školy a čekal na zastávce , tašku jsem měl fakt dobře zavřenou ale i tak se mi namočili účebnice
Dají se nějak uschnout aby to nebylo poznat?
díky moc !
Ne nedá! Jednou jsem si četla ve vaně půjčenou knihu a ona mi spadla do vody. Já se tak šíleně styděla, že jsem knihu, list po listu žehlila a pak ještě na ni postavila prkýnko a kbelík vody. Hrany knihy stejně zůstaly vlnité a bylo jasné, že kniha byla ve vodě. Bylo to strašné a já se přiznala a omluvila. Počítala jsem, že mi kolegyně urve hlavu. Ale ne, přežila jsem to.
Postavit knihu hřbetem nahoru (jako střechu) mezi dvě židle, zdola vyfénovat a nechat takhle postavenou doschnout.
Podložit každý list např. novinami a opatrně přežehlit, spíš jen sušit, list po listu. Chce to vyzkoušet teplotu aby papír nezežloutl - začít od nízké.
Nebo koule.cz/...
Ale vrátit do původního stavu se to asi nepodaří nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.