Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se prosadit ve třídě plný kluků?

Od: holkanasps odpovědí: 6 změna:
Vzhledem k tomu, že u nás ve třídě mám celkem dobré postavení v tom smyslu, že mě děcka respektujou, nešikanují, zvou mě na různé akce, s nima ven, jsem mezi nima v pohodě sama sebou, mám tam lidi, kteří jsou mi velmi blízcí atd. atd.
Tak bych nechtěla, aby se to obrátilo a byla bych na sš outsider:D
Jen já se bojím, že si se samýma klukama nebudu mít co říct, budou mít jinej smysl pro jimiž a tak... Jak se má v takové třídě prosadit jedna holka? Vím, že tam nesmím nikoho balit a to je asi tak jediný co vím.
P.S. Nemůžu za to, že mám takové, pro někoho hloupé, obavy. Jenže já jsem někdy přehnaně stydlivá a jsem schopna se potom s těma lidma už nikdy normálně nebavit, když to na začátku zkazim svou stydlivosti...:/ A to nechci, když tam budu 4 roky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, rozumím tomu tak, že po prázdninách jdete na SŠ a předpokládáte, že budete jediná holka ve třídě. Myslím, že Vaše obava je zbytečná - kluci si Vás budou považovat a pěstovat si Vás jako květinku. Možná pro ně nebudete uznávaná "jednička" (to bude nějaký vůdčí chlapec). ale šikanovat Vás nebudou. Budete se bavit normálně - kluci jsou také jenom lidi a budete mít stejné zájmy i starosti. Takže, obavu dejte stranou a těště se na SŠ a nový kolektiv. Zdravím!

lucie*
hodnocení

6x

Já chodila na stavebku a ve všech ročnících to vypadalo podobně 2-3 holky ve třídě.

Všechny jsme měly stejné postavení-hyčkali si nás,chránili,pomáhali nám a vydrželo to dodnes:-Dna srazu po letech jsme měly pozornost,respekt,obletování a galantnost(ani doma jsem nedostala tak krásnou kytku a tolik šarmu kolem sebe)Je to zajímavé,ale vím,že by mi kterýkoli kluk i po letech pomohl,kdybych potřebovala.Tohle třeba o jiných přátelích z dob SŠ nemůžu říct,o některých už ani nevím co s nimi je.

Chce to být přirozená,zachovat si úroveň a nepřetvařovat se.Holky jsou z Venuše a kluci z Marsu;)a není důvod tohle měnit.Pokud tohle funguje,že každý má svoje,potom funguje i ten vzájemný respekt a úcta.Špatně by bylo jakkoli se povyšovat,navazovat vztahy a špatně je končit(čili,raději nechodit s klukama ze třídy)nesnažit se za každou cenu dobýt si respekt,nemachrovat,snažit se chovat jako kluk(protože holka nikdy nebude kluk:-D)...apod.

hodnocení

3x

Já si myslím, že si je získáš tím, že zůstaneš svá. Že si na nic nebudeš hrát, nebudeš se předvádět, zůstaneš stále dívkou by´t bez koketerie, nebudeš provokovat a nebudeš skrývat rozpaky za nějaké podivné pózy. A také, když se naučíš přijímat. Myslím tím, že se budeš umět za pochvalu usmát nebo poděkovat a neshazovat sebe (To je staré, to už chci vyhodit, to mi dal někdo). ;) Hodně štěstí a hodně krásných chvil v nové škole, kterou zvládneš s úspěchem. *palec*

hodnocení

2x

A z jakého důvodu předpokládáte, že budete ve třídě jediné děvče? Myslím si to co Ben.

vernon
hodnocení

1x
Hlavně nebuď za krávu...

olin*
hodnocení

0x
V devadesátých letech ve třídě byli vždycky dva maximálně tři rádobyvůdci, ale když je člověk poznal, nebylo to nic geniálního a nikdo jim nepomohl. Pokud se hlásíš na obor s maturitou, tak většina kluků počítám s tebou budou velmi dobře vycházet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]