Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rozumím tomu tak, že po prázdninách jdete na SŠ a předpokládáte, že budete jediná holka ve třídě. Myslím, že Vaše obava je zbytečná - kluci si Vás budou považovat a pěstovat si Vás jako květinku. Možná pro ně nebudete uznávaná "jednička" (to bude nějaký vůdčí chlapec). ale šikanovat Vás nebudou. Budete se bavit normálně - kluci jsou také jenom lidi a budete mít stejné zájmy i starosti. Takže, obavu dejte stranou a těště se na SŠ a nový kolektiv. Zdravím!
Já chodila na stavebku a ve všech ročnících to vypadalo podobně 2-3 holky ve třídě.
Všechny jsme měly stejné postavení-hyčkali si nás,chránili,pomáhali nám a vydrželo to dodnesna srazu po letech jsme měly pozornost,respekt,obletování a galantnost(ani doma jsem nedostala tak krásnou kytku a tolik šarmu kolem sebe)Je to zajímavé,ale vím,že by mi kterýkoli kluk i po letech pomohl,kdybych potřebovala.Tohle třeba o jiných přátelích z dob SŠ nemůžu říct,o některých už ani nevím co s nimi je.
Chce to být přirozená,zachovat si úroveň a nepřetvařovat se.Holky jsou z Venuše a kluci z Marsua není důvod tohle měnit.Pokud tohle funguje,že každý má svoje,potom funguje i ten vzájemný respekt a úcta.Špatně by bylo jakkoli se povyšovat,navazovat vztahy a špatně je končit(čili,raději nechodit s klukama ze třídy)nesnažit se za každou cenu dobýt si respekt,nemachrovat,snažit se chovat jako kluk(protože holka nikdy nebude kluk
)...apod.
Já si myslím, že si je získáš tím, že zůstaneš svá. Že si na nic nebudeš hrát, nebudeš se předvádět, zůstaneš stále dívkou by´t bez koketerie, nebudeš provokovat a nebudeš skrývat rozpaky za nějaké podivné pózy. A také, když se naučíš přijímat. Myslím tím, že se budeš umět za pochvalu usmát nebo poděkovat a neshazovat sebe (To je staré, to už chci vyhodit, to mi dal někdo). Hodně štěstí a hodně krásných chvil v nové škole, kterou zvládneš s úspěchem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.