Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poradil by mi někdo jak mám vytvořit BCG matici na konkrétní produkty na trhu - mobily, když má být minimálně 5 mobilů v každém kvadrantu.
Dobrý den,
no...matice se zkládá z kvadrantů Otazníky, Hvězdy, Dojné krávy a Hladoví psi... Takže musíte najít pro každou tuhle skupinu (jejich popis určitě znáte, nebo si ho najděte) najít 5 mobilů, který odpovídaj danýmu popisu.
No a prave, nevim jak poznat, ktery mobil ma sanci rustu na trhu jestli vysokou nebo nizkou A jak poznat jak velky ma podil na trhu. Prosim poradil byste mi.
No někdy se tržby značek zveřejňují...ale třeba silné značky jsou Huawei, Samsung (to určitě budou krávy), nižší třeba Nokia (ta bude bud pes nebo otazník - pokud vydali nějakou novou řadu), Iphony ty jsou taky krávy, HTC možná hvězdy (taková ta populární řada HTC One myslim, ale cena byla drahá)
No a dá se tedy najít někde tržby toho a toho mobilu v tom a v tom roce? Jinak nevím jak jinak bych to vytvořil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.