Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Symboly Lucemburska

Od: rajadr* odpovědí: 14 změna:

Potřebujeme pomoct s úkolem o Lucembursku, jako např. symboly země: kroj, národní jídlo, výrobky, tradice, zvyky (svatební) .

Děkujeme

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x
rajadr*
hodnocení

dekuji vam ale nic z toho co potrebuju tam neni chteli sme neco o tech svatebnich zvycích nebo kroje a to na takovehle strance opravdu nenajdete

marenka*
hodnocení

0x
rajadr*
hodnocení

Tudletu stranku uz jsem zkousela ay vetsi pitomost sem jeste nevidela. Nemate neco lepsiho? :)

lidus*
hodnocení

0x

nebo si zadej do vyhledavače symboly Lucemburska-seznam tam tam má spousty informací

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tady by se dalo leccos pohledat :

europa.eu/... zemepis.com/... sopka.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Vidím, žes čekal, že ti to tu napíšeme-hledej já to jen s vyhledavače měla na dvě strany a včetně zvyků a jídla.

doplněno 10.05.10 18:17:

zkus-beta. studijnimaterialy.cz- musíš se přihlásit jsou tu 2 práce. Nebo prohlídni vše i od cestovek a tam se dozvíš co potřebuješ, chce to jen půl hodiny času a máš referátek jak vyšitý.

doplněno 10.05.10 18:32:

nebo radostne-vanoce.ic.cz

sebod*

Lidus, Marenko nejste trošku drzé? :D Marenka dává odkazy na pitomé stránky *bzum*, Ty na tazateli chceš, aby on sám něco hledal *klik*. Holky,holky... polepšete se *haha*

holubicka

To je nějaká divná poradna?

marenka*

Určitě, jsem o tom přesvědčená *smich* Zrovna jsem se chtěla zeptat, co dávají od 8mi v televizi a vykašlu se na to. :-P

lidus*

náhodou to vím, můj muž nenalezl brýle a tak jsem mu to musela přečíst. ČT1-Hříšní lidé města pražského,ČT2 tajemství mrtvých mužú. NOVA-Kobra11. PRIMA-Zázraky života, CINEMA-KAmarád do deště, AXN-Námořní vyšetřovací služba...DOBRÝ?

marenka*
Výborný ale Tudletu stranku uz jsem zkousela ay vetsi pitomost sem jeste nevidela. Nemate neco lepsiho?
sebod*

Síííím. Mařenka opisuje *haha*:D

jarmik*
hodnocení

0x

Na německé verzi wikipedie něco o zvycích a jídlu je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]