Nejste přihlášen/a.
Zdravím, když se ti to nelíbí, tak ho napoprvé upozorním. Podruhé - upozorním důrazněji. Potřetí - rana. Nejlepší mířit zespodu na bradu.
A nebo je druhá možnost - dělat otloukánka až do konce základky.
Rána děláte si srandu , právě toho chtějí oni docílit
Prostě bych to řekl a) učitelům - když to nepomůže tak možnost b
b) rodiče - když ji to taky bude jedno tak možnost c
c) Vedení školy - když to nepomůže tak d
d) Pomoc dětem - v té největší šikaně rozhodně tohle
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nepíšu že by měl zrovna v tomhle případě prosit vedení školy ale pokud by to byla fakt velká šikana tak jistě ano!
kalkon- a co udělá učitel a nebo vedení školy? Nic ! Žijete vy vůbec v realitě? Tomu co šikanuje je to úplně u zádele. Ten jenom zkouší kam až může dojít a jak si pohladit svoje ego. Mne v mládí také šikanovali. Když jsem to doma řekl otcovi , tak mi řekl, že je to můj problém a něco v tom stylu , že ať udělám cokoli, tak že bude stát za mnou. Tak jsem jenom čekal , až spolužák skoro o hlavu vyšší zase začne. Vstal jsem a přetáhl jsem ho po hlavě židlou. Ho odvezli a já jsem dostal ředitelskou dutku. Otec mne pochválil a večer jsem s nim mohl jít na pivo jako chlap. A to hlavní - nikdo už si ve škole vůči mne nikdy nic nedovolil... To své postavení v pomyslném potravinovém žebříčku si musíme obhájit každý sám.
Učitel nebo vedení školy by měli potrestat toho co to dělá když se nic nezmění sociálku
Fakt nepíšu že je to v tomhle případě zrovna ale kdyby to bylo závažnější tak tohle je jediná možnost!
Učitel nemůže to dítě stále hlídat. O přestávkách , po cestě do školy či ze školy jsou děcka sami a v dnešní době dokáží být neuvěřitelně zákeřní. Ostatní děcka se přidají k tomu co šikanuje , protože se ho bojí . Jediný co zbývá je si najít toho nejsilnějšího vůdce a tomu ukázat , že se ho nebojím. Je to stejné jako v přírodě. Je to boj o přežití. Já osobně šikanu k smrti nenávidím.
není to šikana, třeba tě miluje a chce na sebe jen upozornit a protože je trouba tak neví jak. V 10 letech si snad můžeš sednout s kým chceš, ne? už nejste prvnáčci.
Dnes je všechno šikana, dřív jsme se různě otravovali, porvali se a druhý den byli ti nejlepší kamarádi. Hlavně jsme stále nežalovali.
Ano , ale pak jak to dopadá jsou samé sebevraždy protože děti se bojí svěřit ostatním a nemají jinou možnost
Vy nemůžete srovnávat dobu teď a dobu předtím to je jako kdybych řekl ve starověku se děti zabíjeli! to je úplně normální!
Žalování je důležité protože když vás někdo dlouho otravuje je to strašný musíte se někomu svěřit a prostě to říct
aby vám ten člověk pomohl
Dobrý den, a Vy jste ve škole "svatý" nebo také zlobíte ostatní žáky? Soused to dělá každému nebo si vybral jenom Vás? Proč to dělá? Když jsem byl žákem já, tak to bylo "normální" zlobení, které se vyřešilo přímo ve třídě (nebo zásahem třídní učitelky či rodičů), ale dnes by to mohla být závažná šikana (protože se o šikaně všude mluví). Zdravím!
Jenom doplním pro ostatní, kteří to neviděli - tazatel tady uvedl, že si (z nás) tímto dotazem dělá jen legraci, ale ještě to stihl opravit na to poděkování za pomoc. Otázka je tedy možná důležitá pro ostatní postižené skutečně šikanou, ale tazatel je vysmátý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.