Nejste přihlášen/a.
AhojTe Všichni! Mám napsat úvahu ,,co je to učitel aneb co přináší?,, mno a problém je ,že mně skoro nic nenapadá ,tak jestli byste mi nemohli pomoc s něčím poradit..jako co obnáší ,jesli ho máme rádi..prostě úvaha jednoduše a mooooc prosím!
PS:abyste si nemysleli,že jsem lehkomyslná, tak vám řeknu,že na tom pracuji skoro vkuse celý víkend ,tak pomooooooc!Prosím!
Jo a viz:Na co máme hlavu?-Jestli by Vás něco napadlo,kdyby náhodou ,já něcoo mám,ale žádná další rada neuškodí!
Děkuju moc všem ,kteří pomáhají,Ihned ohodnotím! Katuska)
Dobrý učitel je tak trochu kamarád, nejen, že naučí žáky jak se správně učit a jeho výklad látky je zážitek obohacený třeba jeho vlastní zkušeností , jezdí s žáky na výlety a rozhodně nedělá vědu s malicherných přetupků. Ve svém hodnocení je vždy spravedlivý a ví, že ne vždy se zadaří. Proto nikdy žáka co zrovna neumí nezesměšňuje před celou třídou. Dobrého učitele si člověk pamatuje i po letech kdy už do školy dávno nechodí. Bohužel špatného učitele si také zapamatuje žák na celý život. Prvńáček by určitě měl mít příjemnou paní učitelku, která nekřičí a není to osoba která už už čeká až jí příjde důchodový výměr.Na druhou stranu by to neměl být absolvent s ještě mokrým diplomem, který toho o učení moc neví.
na co máme hlavu-otázka už tu je!
tak šup šup, do ruky pero nebo sednout k PC a psát.
Jo ta otazka tu je ,ptý jsem jí tam položila já ´!:D ale dala jsem jí tam znovu ,kdyby někoho něco ještě napadlo
Nositel vědění, dobré nálady, aplikovatel praktických i nastudovaných dovedností , no prostě hustej kámo, borec atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.