Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úvaha - na co je učitel?

Od: katuska* odpovědí: 5 změna:

AhojTe Všichni! Mám napsat úvahu ,,co je to učitel aneb co přináší?,, mno a problém je ,že mně skoro nic nenapadá ,tak jestli byste mi nemohli pomoc s něčím poradit..jako co obnáší ,jesli ho máme rádi..prostě úvaha jednoduše a mooooc prosím!

PS:abyste si nemysleli,že jsem lehkomyslná, tak vám řeknu,že na tom pracuji skoro vkuse celý víkend :(,tak pomooooooc!Prosím!

Jo a viz:Na co máme hlavu?-Jestli by Vás něco napadlo,kdyby náhodou ,já něcoo mám,ale žádná další rada neuškodí!:)

Děkuju moc všem ,kteří pomáhají,Ihned ohodnotím! Katuska)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý učitel je tak trochu kamarád, nejen, že naučí žáky jak se správně učit a jeho výklad látky je zážitek obohacený třeba jeho vlastní zkušeností , jezdí s žáky na výlety a rozhodně nedělá vědu s malicherných přetupků. Ve svém hodnocení je vždy spravedlivý a ví, že ne vždy se zadaří. Proto nikdy žáka co zrovna neumí nezesměšňuje před celou třídou. Dobrého učitele si člověk pamatuje i po letech kdy už do školy dávno nechodí. Bohužel špatného učitele si také zapamatuje žák na celý život. Prvńáček by určitě měl mít příjemnou paní učitelku, která nekřičí a není to osoba která už už čeká až jí příjde důchodový výměr.Na druhou stranu by to neměl být absolvent s ještě mokrým diplomem, který toho o učení moc neví.

na co máme hlavu-otázka už tu je!

tak šup šup, do ruky pero nebo sednout k PC a psát.

katuska*
hodnocení

DDDDdděkuju moc moc a moc!:)Katus

katuska*
hodnocení

Jo ta otazka tu je ,ptý jsem jí tam položila já ´!:D ale dala jsem jí tam znovu ,kdyby někoho něco ještě napadlo;)

mil®

Nositel vědění, dobré nálady, aplikovatel praktických i nastudovaných dovedností *smich*, no prostě hustej kámo, borec atd.

katuska*
09.05.10 21:22
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]