Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodně neomluvených hodin na sš

Od: tazzz odpovědí: 9 změna:
Dnes mi přišel dopis ze se mám dostavit na výchovnou komisi kvůli 90 neomluvených hodin tak by mě zajímalo co se bude dít

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

4x

Já měl na střední tak neomluvenou absenci. neměl jsem náladu něco řešit se školou. Po návratu z nemoci mi bylo řečeno že budu pravděpodobně vyloučen. Čekalo mě sezení s výchovnou poradkyní, se kterou jsem pokecal a vše se vyřešilo. Ale podmínku jsem dostal. Porušil jsem školní řád.

hodnocení

4x

Když jsi dopis dostal ty a ne rodiče, to znamená, že jsi dospělý, tedy zodpovědný a máš možnost si vybrat. Bylo by dobře, aby sis uvědomil, zda chceš školu dostudovat nebo ne. V tom případě tě postihy nemusejí zajímat. Všechno je jen tvá volba, tvá cesta, tvá zodpovědnost. *hej* Toliko člověk domýšlí důsledky svých činů.

xx*
hodnocení

2x

Vypadá to na podmíněné vyloučení.

hoststary*
hodnocení

2x

Kdyby to nebyla škola, ale zaměstání, už byste byl dávno nezaměstnaný.

iz*
hodnocení

1x

Mrkněte se do školního řádu, s kterým jste byl seznámen na začátku školního roku. Nejdete jej na webu své školy, nebo bude k dispozici v sekretariátu školy.

Obecně: Čeká Vás zasloužená odměna.

tazzz
hodnocení

Například?
iz*

Např. tu, kterou najdete ve školním řádu. (Měl byste ji znát už teď.)

hodnocení

0x

@tazzz - Například?

Obecně viz z. č. 561/2004 Sb. školský zákon, § 31:

(1) Výchovnými opatřeními jsou pochvaly nebo jiná ocenění a kázeňská opatření. Kázeňským opatřením je podmíněné vyloučení žáka nebo studenta ze školy nebo školského zařízení, vyloučení žáka nebo studenta ze školy nebo školského zařízení, a další kázeňská opatření, která nemají právní důsledky pro žáka nebo studenta. Pochvaly, jiná ocenění a další kázeňská opatření může udělit či uložit ředitel školy nebo školského zařízení nebo třídní učitel. Ministerstvo stanoví prováděcím právním předpisem druhy dalších kázeňských opatření a podmínky pro udělování a ukládání těchto dalších kázeňských opatření a pochval nebo jiných ocenění.

Další najdete v již zmiňovaném školním řádu.

joudic*
hodnocení

0x
90 uz je hodne.. to bude trojka z chovani a podminecne vylouceni nebo reditelska dutka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma neomluvené hodiny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]