Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průměrné vysvědčení 7. třídy

Od: aiden* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat jestli je normální mít v 7.třídě 3 trojky. Moje matka ani otec s tím nejsou spokojení. Je to tak strašné? Děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, myslím, že to zcela normální není, ale záleží na tom, proč je to takto známkováno, resp. proč by to nemohlo být lepší (kde je ta rezerva, je-li nějaká nebo zda je to maximum a žák už lepší být nemůže / nemá "buňky" na lepší výsledek). Požádejte své rodiče o možnost nahlédnout do jejich vysvědčení - třeba to bude zajímavé nebo motivující. A přemýšlejte o vylepšení budoucích vysvědčení. Zdravím!

hodnocení

3x

Pokud ty ostatní známky nejsou čtyřky...

Jako rodič bych spokojený moc nebyl, ale záleží třeba taky na tom, jestli ty trojky jsou proto, že na to nemáš, nebo proto, že na to seueš.

krtek66
hodnocení

1x

na tohle ti nikdo odpověď nedá...je to individuální záležitost...:) u nás to byl průser největší...přece jenom chtěli, aby ze mě něco bylo;)

hodnocení

1x

Normální? No jak pro koho. Pro někoho to může znamenat nebetyčný úspěch, pro jiného to může být katastrofa a hanba. Záleží na tom, na co žák skutečně má, ne každý je genius.

hodnocení

1x

@michalka - rodiče jsou v práci a učit se se mnou nemohou.
Jestli nejste v 7. třídě schopna samostatné práce a navíc máte přístup "Kdo si to má pomatovat?" tak se známkám ani moc nedivím ;)

hodnocení

0x

Běžné to není - já bych jako rodič rovněž nadšená nebyla, ale taky záleží na tom, z čeho ty trojky jsou.

iz*
hodnocení

0x

Ne, není normální mít v dubnu na vysvědčení v 7. třídě tři trojky. Ještě máš před sebou skoro celé čtvrtletí, tak pořádně zaber!

hodnocení

0x

Osobně to v 7. třídě považuji za hanbu. Být to aspoň na gymplu v sekundě, tak dejme tomu.
Nicméně hafo spolužáků na základce mělo trojky mnohem dřív, takže jako úplnou tragédii bych to taky neoznačoval.

michalka*
hodnocení

0x
Ahoj, je mi 13 a jsem v 7. třídě. On-line výuka byla hrozná, rodiče jsou v práci a učit se se mnou nemohou. Vychází mi asi 4-5 dvojek možná 2 trojky...ale to jen pro to, že učitele dávají neohlášené testy a učivo které nám jen řekni na on-line ! Kdo si to má pomatovat? Mylsim si že není normální a asi není něco v pořádku, když má celá třída známky 4-5 A konečně závěrečná odpověď na tvou otázku, v dnešní době je to těžké a pokud nepropadáš neřeš! Hlavní je se našprtat na prijmacky a udělat maturitu ! V dnešní době bez toho ani rána takže bych to neřešila průběžně se uc Ja to nemám o nic lepší tak se měj lol

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]