Nejste přihlášen/a.
Dobry den, pri psani vypraveni jsem si neuvedomila ze uvodni text je z 16 stoleti a v zaveru jsem napsala ze se objevil vrtulnik a zachranil cloveka o kterem jsem psala :D myslite ze mi za to daji 5? Utvar jsem splnila, zapletku mam a primou rec take. Datumu jsem si vubec nevsimla az pozdeji mi to rekla kamaradka.
Je chybou, když jsem první slovo výchozího textu odstavil a využil ho jako úvodní odstavec? Počet slov jsem samozřejmě počítal bez "mého" úvodu. Navíc mám strach, zda nedostanu za nesplnění útvaru a tématu rovnou nedostatečné hodnocení. - Pojal jsem zadání tak, že vlastně jsem se ptal, co je vlastně obdivuhodné a co už obdivuhodné není? Kdo z nás určuje, co je a není obdivuhodné? Myslím, že obdivuhodný může být kdokoliv z nás, potom něco ve smyslu, že já jakožto člověk z výchozího textu jsem otec dětí a přítel jejich maminky a že vlastně se jevím jako obyčejný člověk, ale že například pro svou matku, babičku mých potomků, jsem neobyčejným člověkem já, jakožto skvělý otec, že si tedy stojím za názorem, že každý člověk by spíše měl v životě hledět nato, co ho bude naplňovat a dodávat mu v životě štěstí a že to je důležité, že nikoliv není důležité být obdivuhodný pro většinu lidí či pro populaci, ale že je důležité, snažit se být obdivuhodný pro své nejbližší. V závěru jsem podal otázku čtenáři, zda by se spíše přiklonil k mému názoru, nebo se přiklonil k názoru, že lidé by se měli snažit udělat maximum pro to, být obdivuhodní a k tomu jsem dodal poslední větu: "Zkuste se nad tímto tématem také pozastavit." Jaký názor máte na tyhle složky v této maturitní práci? Tuším, že pokud nedostanu nedostatečnou kvůli nedodržení tématu či útvaru, že bych měl projít, nejsem však učitel ani zdatný slohový pisatel, jsem pouhý středoškolák, zabývající se strojařinou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.