Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodiče u přijímaček? A co si na ně vzít

Od: naty* odpovědí: 7 změna:
Chtěla bych se zeptat jestli na škole mají být i moji rodiče.. 15 mi bylo ale přece jen.. v té místnosti můžou být jen rýsovací a psací potřeby.. A kam bych dala například mobil,klíče bundu a já nevím co ještě
Jinak pokud jdes taky na přijímačky co vše si bereš? A bude s tebou aspoň 1 Rodič?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

5x

Ať tě klidně doprovodí, popřejí ti hodně štěstí a počkají na chodbě, venku, v autě.
Já šel na příjimací zkoušky s některýma spolužákama.
Věci zůstanou klidně v té bundě, tašce, kabelce v té místnosti, ovšem po celou dobu na ně nesmíš sahat.

Ty rýsovací a psací potřeby budou předpokládám na stole, lavici. Určitě to nejsou jediné věci které si smíš do školy přinést.

Nezapomenout na potřebné dokumenty, jsou-li potřeba.

naty*
hodnocení

Děkuju moc.. myslím že vy jste mi poradil asi nejvíce.. Já jsem takový hodně stresující typ a přemýšlím i nad tím jestli ty pomůcky na psani můžeme mít v pouzdře na stole :D
A právě jsem přemýšlela i nad tím jestli bundu s mobilem a batohem mi nemají hlídat rodiče v jine mistnosti nebo v autě protože bychom je neměli mít v místnosti kde přijímačky píšeme.. A kam bych je potom dala..

malyparanoik*
hodnocení

0x

Nevím proč by tam měl být některý rodič? Asi "nová doba" ale za nás(r.2000) jsme si jako budoucí studenti šli na školu sami, kupodivu si dokázali najít třídu, klíče a mobily jsme schovali do tašky na zem, napsali jsme testy a dali domů(rodičům do práce) vědět jako to dopadlo.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, rodiče (stači jeden z nich) jako doprovod ano, ale počkají venku - do třídy vůbec nevstupují. Zdravím!

hodnocení

0x

To myslíš vážně, brát si v 15 letech rodiče k přijímačkám na střední? To mi teda přijde dost divné.
Bundu si hoď přes židli a klíče a mobil snad mohou zůstat v ní, ne?
Povolené pomůcky se mohou v jednotlivých školách lišit, nejlépe se zeptat přímo tam.

skola
hodnocení

0x

Naty - neber rodiče na přijímačky. Určitě nebudeš jedinná co bude mít bundu a mobil. Tyto věci odložiš na určité mnísto, třeba mají v šatnách skříňky na zamykání. To se dozvíš až na škole.

Uvědom si, pokud by tě na školu přijali + spoustu ostatních, co s tebou budou dělat přijímačky, že všichni budou vědět, že jsi MAMÁNEK, který potřebuje za zadkem rodiče. Nebudeš to mít se spolužáky jednoduché. Budeš pro smích a to se s tebou potáhne další roky. Spolužáci umí být i zlí. Asi bys byla jedinná na přijímačkách s rodiči, tudíž lehce zapamatovatelná.

lidus*
hodnocení

0x

Tak u nás právě proběhl zápis na ZŠ do 1 třídy a do třídy k zápisu šlo dítě samo, prý si má zvykat a maminka zatím v jiné třídě vypsala s jinou učitelkou papíry. Nechápu tedy proč by u přijímaček na SŠ měl být rodič. Semnou před mnoha lety nikdo nebyl a ani s dcerou jsme nebyli. Mobil vypnu a nechám v tašce co mám sebou a na bundu jistě bude šatna nebo ji dáte na opěradlo židle. Naty, přeji Ti aby to vyšlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]