Nejste přihlášen/a.
nepochopila jste špatně instrukce? u přijímacího řízení je zápisový lístek k ničemu, protože ten se odevzdává až teprve ve chvíli, kdy:
1. uchazeč o studium úspěšně splnil přijímají zkoušky a byl přijatý ke studiu
2. uchazeč o studium se rozhodl na dané škole opravdu studovat (protože bod 1 může být splněný na obou školách, kam se hlásil)
vyplněný se pak odevzdává do 10 pracovních dnů od zveřejní výsledků přijímacího řízení. v tuto chvíli bych v něm rozhodně nic nevyplňovala.
ke zkoušce si moje holka bere:
1. občanský průkaz
2. pozvánku ke konání jednotných testů
3. psací a rýsovací pomůcky
4. svačinu
zápisový lístek nezmiňovala ani jedna z obou škol a k přijímačkám ho nebrala ani starší holka.
Jo - a hodně štěstí u zkoušek
Ale žádné jiné informace, jestli má být vyplněný jsem nenašla, myslíte si, že se zde myslí, že si ho mám prostě vzít nevyplněný? Ať jako škola ví, že ho mám?
Pochopte, že jsem dost stydlivý člověk a je mi blbé kontaktovat školu den před přijímačkami, je to asi moje blbost, ale u jiných škol jsem to asi ani neviděla.
neumím si představit, k čemu škole zápisový lístek v tuto chvíli je. ale rozhodně bych ho v tuto chvíli nevyplňovala. v podstatě mě napadají dvě možnosti - chtějí vás teoreticky proškolit v tom, jak později lístek vyplnit a chtějíj, abyste ho přitom měli před sebou. nebo se jim přihlásilo málo lidí a už teď vědí, že vezmou všechny, tak si vás chtějí "pojistit", že zápisový lístek odevzdáte zrovna jejich škole i když možná mají nějaký jiný, čestnější, úmysl, který mě zrovna nenapadl. každopádně moje holka ho k přijímačkám nepotřebuje a ani nebere.
mmch hlásíte se na té škole na zdravotnický obor nebo na ekologii? ne, že by to bylo podstatné, jenom že holka se hlásí na ekologii, i když na jiné škole, tak čistě ze zvědavosti
Říkáš "prý". Takže informace stylu JPP (jedna paní povídala).
Protože to může každá škola mít nastavené jinak, obrať se na studijní oddělení té školy, kde dostaneš vyčerpávající informace.
Dobře, vezmi si Zápisový lístek s sebou. O vyplňování se tam nic nepíše, nech ho prázdný. Vyplnit ho můžeš vždycky na vyzvání na místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.