Nejste přihlášen/a.
Rozhodně nemusí být stejné barvy.Základ je být slušně,vkusně oblečen,podle mě ani nemusí být oblek.Přece jenom už je teplo,do toho je člověk nervozní,potí se...takže stejně nakonec kluci saka odhodí a maturují v košili.Takže může být i košile+vkusná vestička apod.
Hlavní je ! nebýt extravagantní,výrazný.Tohle se nevyplácí u obou pohlaví.Pořád tam sedí jen lidé a ti se dívají na všechno a pokud někdo není po chuti vzhledem,tak si to může"vyžrat".Kamarádka měla mylnou představu,že krásně upravená žena,má být namalovaná(rty,oči..)vypadala jako z ulice,naprosto zmalovaná a do toho barevný kostýma tenkrát jí to i řekli,že takhle se na maturitu nechodí.Její kamarádka šla vkusně,jemně namalovaná,takový minimalismus a varovala jí,at to setře.Neposlechla a k maturitě sklidila i posměch za nevkus.
...když jsme u těch fotek,tak takhle taky nechoď...trocha humoru na odlehčení,já třeba nervozní nebyla,nezvracela jsem o svaťáku jako spolužačky,ale i tak se mi o tom dodnes zdá,že to musím zase udělat znova,že jsem došla pozdě atd.Tak at se daří.
Můžeš zvolit tmavé sako se světlými kalhotami.
Sice to nebude to pravé "ořechové,"ale budiž.
Stejně sako za chvíli potem odhodíš a budeš pouze v košili.
Nejdůležitější je,abys měl dostatek znalostí v hlavě !
Hodně štěstí
a) jste ve vývoji, rychle rostete, za rok po maturitě už vám oblek bude malý a až se budete ženit, budete kupovat nový, stejně jako vám už asi je malý oblek, který jste měl do tanečních, takže kombinace jiného saka a kalhot, které netvoří oblek úplně stačí a nemusíte kvůli maturitě kupovat nový oblek
b) když sladíte kalhoty s košilí, kravatou, ponožkami a botami, budete dokonalý a tmavé sako to jenom doplní, protože v době maturit bývá teplo, stejně ho asi budete mít sundané a vezmete si ho na sebe až když půjdete ke zkoušce
c) horší než nevhodná kombinace saka a kalhot jsou ostatní doplňky, například sandály, sportovní boty, nevhodná barva ponožek, nebo dokonce bez ponožek, žlutá košile s červenou kravatou a zelený kapesníček, nebo jiné nezvyklé kombinace. Dnes je v televizi vidět podivná móda světle hnědých polobotek k černému nebo tmavému obleku. což lze tolerovat u Aleše H., který má k tmavému obleku tmavě hnědé polobotky a k tomu tmavě hnědý kožený opasek, viditelný v rozpenutém saku.
d) jak psali předchozí rádcové, hlavní je, co budete mít v hlavě a jak to budete prezentovat. Nenechte se znepokojit škrtícím límečkem nové nevyzkoušené košile, nebo tlačícími novými botami nebo novým oblekem, na který nejste zvyklý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.