Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učebnice matematiky pro antitalenty

Od: magie* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

existují nějaké typy pro lidi, kteří mají problém s abstrakcí jak se učit vyšší matematiku? Dokud tam byla čísla šla mi dobře ale od algebry výš mám problém vydřít alespon čtyřku.

Pokud vás napadá se jen trochu snažit, co přesně si pod tím představujete? Ve škole jsem matematiku trénovala cca hodinu denně, když měla být zkouška, přitvrdila jsem až na čtyři hodiny a stejně musel učitel zavřít obě oči aby mě nechal prolézt alespon s tou čtyřkou.

Ráda bych pokračovala na VŠ ale s mou matematikou si můžu nechat zdát. Přitom je to vzhledem k mým schopnostem v jiných oblastech, především biologie, vyloženě škoda.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dominikbnp*
hodnocení

8x

Neříkám, že skutečně nemáš antitalent, ale z doučování mám zkušenost, že hodně lidí si to o sobě jen myslí, předem si řeknou, že na tohle nemají a vnitřně rezignují a pak se to opravdu nenaučí.

V tvém případě bys spíš než učebnici asi potřebovala nějakého doučovatele s velkou kognitivní empatií a pozitivní motivaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]