Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné známky

Od: jana101 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, potřebuju radu, nebo spíše uklidnit, jestli to zvládnu.

Mám poměrně dobré známky z matematiky, učitel má u mého jména i nějaké plusové body za hezké řešení úkolů z matematiky u tabule, byla jsem jedna ze tří, která vypočítala hodně težký příklad, z naší třídy.

Jenže teď jsem nějak zmatkovala, ze dvou malých desetiminutovek jsem dostala dvě 5 a čtvrtetní práce taky nebyla nejlepší, všude mám postupy, ale výsledky spíše ne. Chci jen zdůraznit, že na vše jsem se připravovala, jenže jsem zmatkař a stalo se.

Jen se chci zeptat, jestli to zvládnu do konce roku nějak vytáhnout alespoň na 2?

Děkuji moc za jakoukoli zpětnou vazbu.

doplněno 03.04.18 22:38:

Ano, dává možnost napsat si testy znova, tak uvidím ještě po opravě, jak to bude. Děkuji za uklidnění.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublanina*
hodnocení

1x

Zajdi se zeptat vyučujícího, ten ti to řekne nejlíp. Vůbec se neboj, pokud jsi měla vždycky dobré výsledky, třeba i jeho samotného mrzí, že se ti teď nedaří, a ocení snahu. A možná se i trápíš zbytečně a dovíš se, že tě pořád bere jako výbornou žačku a ty pětky vidí spíše jako škobrtnutí.

iz*
hodnocení

0x

Zvládnout se to samozřejmě dá, ale záležet to bude jen a jen na tobě.

hodnocení

0x

Hodně záleží na tom, kolik toho ještě budete psát a jak zvládneš ty další. I kdyby byly další testy na 1, tak pokud to bude jen jedna čtvrtletka a dvě desetiminutovky, tak je to spíš na 3. Ale pokud těch jedniček bude víc, tak v pohodě. Akorát je docela těžké dneska říct, jak se ti ty další povedou - bylo by unáhlené automaticky počítat jen s jedničkami...

A taky záleží na tom, jak rozumný je učitel. Když mi dítě, které mělo vždy za 1, náhle jedno pololetí vypadlo s průměrem 2-3 a já z hodin věděla, že umí, tak jsem automaticky dala 2. Někteří ale bývají přísnější a na SŠ také zpravidla berou méně ohledů.

Nedal by učitel možnost opravit si známky? Napsat test znovu? Vypracovat nějakou práci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]