Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poprosila bych o radu .Mám domácí úkol doplnit k této zprávě(to co se už konalo)krátké zajímavé oznámení(to co se bude konat).
Zpráva- Ve dnech 21. až 26. ledna 2014 se v Orlickývh horách uskutečníl jeden z nejobtížnějších závodů psích spřežení v Evropě - Šedivačkův long.
Oznámení(co jsem tam vymyslela já) - Skoro se bude konat v Orlických horách ve dench 21. až 26. v 15 jeden z nejobtížnějších psích závodů. Bude tam více než 200 psů.
Myslíte, že by to šlo, nebo se to vůbec nkam nehodí?
Dík.
Kamarádko, už jsem to nakousl včera. Někdo sem přijde s úkolem ze školy v naději, že ho někdo za něj udělá. Někdo má od počátku snahu řešit úkoly sám. U Vás jsem na pochybách. Buď to máte totálně na háku a něco sem předhodíte, aby se neřeklo, že snaha není nebo je tu druhá možnost a to je, že máte základní mezery. Z textu nejsem schopen identifikovat, kolik je Vám let, ale upřímně, lepší text by dala dohromady moje starší dcera a té je dvanáct, slohově by to lépe zvládla i ta devítiletá.
Skoro se bude konat v Orlických horách ve dench 21. až 26. v 15 jeden z nejobtížnějších psích závodů. Bude tam více než 200 psů.
Skoro / neskoro je se ve spojení s časem používá ve slovenštině. Dál to snad ani nemá cenu číst: 21. čeho? 15 čeho?
Logiku to taky nemá. Vy máte informovat o něčem zajímavém, co se bude dít v blízké budoucnosti a nějak souviset s předchozí zprávou. Nezlobte se, ale to, co jste napsala (o překlepech nemluvím) je tak na pátou třídu pomocné školy. Tak koukejte zabrat. Tohle fakt nestačí.
V základní zprávě bych opravila letopočet. Tento závod se jede každý rok. Reagovat na závody staré 4 roky je blbost.
Na internetu si najděte, ve které obci se startuje. A do této obce umístíte nějakou akci související s psími závody a oznámením na ni pozvete veřejnost. Třeba na vernisáž výstavy fotografií z minulých ročníků. Nebo na celostátní setkání chovatelů psů rasy husky. Nebo na odhalení pamětní desky legendárního Šediváčka. Nebo... Možností je mnoho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.