Nejste přihlášen/a.
chodím do 5. ...v předešlých ročnících jsem bývala šprt..jenže co jsem se dostala na 2 školu(ve městě máme 2 školy 1.-4. třída a pak 5.-9. třída)víc se kamarádím s kluky a musím se jim líbit(podle mamky jsem narciska)..o to tady ale nejde..k vůli tomu jsem s zhoršila ve škole a rodiče ze mě pořád chtějí vysokoškolačku která zřejmě nebudu jenže to oni nepochopí!a pořád mi nadávají za horší známky(3+)...na mě je to moc velký tlak...bojím se každého testu a bojím se reakce rodičů..bojím se že mi něco zakážou..navíc se vždycky učím ve školy a doma mi to vůbec nejde..nevíte co s tím?
sisinko, mám pro tebe, bohužel, špatnou zprávu. Nikdo z nás ti neporadí, nepomůže. Co se nenaučíš ty, nebudeš umět. Najdi si nějaký systém v organizaci svého času a dodržuj ho. Protože tak, jako to cítíš teď, budeš to tak mít mnoho let. Dokud nedoděláš, alespoň zákonem přikázaný počet let.
A když už to všecko musíš, udělej to tak, aby to bylo alespoň co nejméně bolestivé pro rodiče i tebe i kantory ve škole. Rozplánuj si čas tak, aby jsi stihla všechno a vaši tě nemuseli trestat. Pro ně to totiž taky není žádná slast. Ani sranda.
A to, co se naučíš ve škole narychlo, budeš pamatovat většinou taky jen chvíli. Naplníš si pouze krátkodobou paměť a když to budeš v budoucnosti potřebovat, budeš se to muset pracně naučit znovu.
Měj se moc hezky a ten, zhruba měsíc, zaber pořádně, ať je to na vysvědčení vidět a ať uděláš radost všem a nejvíce sobě. Protože určitě nejsi žádný hlupaček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.