Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevím jestli jdu k maturitě už teď nebo až na podzim, každopádně v obou případech mi zástupce dnes doporučil, ať si napíšu slohovou práci, která se píše ještě před tím, než se připouští k maturitě, že budu mít o zkoušku míň, že mi to uznají. Nicméně, pokud k ní nepůjdu teď (pravděpodobně ne) tak mi cestou domů došlo, jak je to s pokusy, jestli že si napíšu slohovou písemnou práci z čj, budu mít na zkoušku z čj pak o pokus méně, i když vůbec nedostanu možnost zbylé části zkoušky vykonat? Nějak se mi to celé nezdá... Nevím, jestli mám ten sloh opravdu jít psát. Nicméně nebudu mít možnost se na to dokonce týdne přeptat a zhruba za dva týdny se ten sloh píše. Víte někdo, jak to v tomhle případě funguje? Nenašel jsem na stránkách cermatu o tom žádné informace.
Na sloh určitě běžte, pokud by jste nebyla připuštěna k maturitě, ale sloh jste udělala, v podzimním termínu maturit by jste už sloh nepsala (počítal by se Vám ten dubnový), měla by jste tak o zkoušku méně a to je myslím dobré. Pokud by jste nebyla připuštěna k maturitě ani v podzimním termínu, budete se přihlašovat v příštím školním roce k maturitě znovu a budete i znovu psát sloh, neboť ten letošní se Vám již počítat nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.