Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedala jsem maturitu co dál?

Od: tynka* odpovědí: 5 změna:

Zdravim všechny čtenaře, vím že se určitě opakuji. Ale mam problem. Neudělala jsem u maturitní zkoušky statní matematiku. Vše ostatní bez problemů. Chtěla jsem se zeptat jestli je možné na škole buď jiné se stejným oborem nebo stejné zažádat o dosažené vzdělaní. Mám 4 ročník za sebou. Musím mutně ho absolvovat znova? nejde si zažádat o to aby mi ten ročník uznaly znova? Nebo musím uplně od začátku?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ahoj.
Dcera mé známé také neudělala a musela tudíž opakovat celý ročník znovu.

hodnocení

1x

Jestli jste byla neúspěšná i při podzimní opravné maturitě, opravnou zkoušku máte možnost vykonat ještě jednou.K opravnému termínu se ale musíte přihlásit, platí zde stejná data jako pro řádný termín – tedy do 1. 12. resp. 25. 6. daného roku. Skládáte ji pouze z předmětu, ve kterém jste neuspěla. Pokud se vám zkouška nepodaří ani na dva opravné pokusy, máte ještě šanci podat si opět přihlášku na školu a domluvit se s ředitelem na opakování 4.ročníku.Více informací na: kampomaturite.cz/...

majsterjoe*
hodnocení

1x

Pokud ti nevyjde opravná maturitní zkouška, je třeba ročník opakovat. Jestli ti to ovšem dovolí na současné škole nebo na škole jiné je jen na jejich rozhodnutí.

V opačném případě máš dokončeno pouze základní vzdělání.

iz*
hodnocení

1x

Pochybuji, že by Vám jiná škola škola uznala absolvování 4. ročníku a pustila Vás k maturitě. Pokud jste maturitu nzevládla ani na poslední pokus, bude nutné si 4. ročník zopakovat. Problém může nastat v okamžiku, kdy škola nebude mít volné místo...

marfusa*
hodnocení

0x

Doporučuji obrátit se na poradnu pro studium. Kde ji najdete se může vyguglovat. Tam budou mít ty úplně nejlepší informace. Jen vím, že maturitu je možné opakovat v náhradním termínu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]