Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat lidi na vyplnění?

Od: iki odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

v rámci své praktické části seminární práce hledám lidi k vyplnění mého dotazníku.

Mám k němu odkaz. Nevíte, kde na internetu ho vyvěsit, aby mi ho co nejdříve vyplnilo co nejvíce lidí? FB nemám.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

4x

zkuste vyplň to na adrese www.vyplnto.cz tam je lidí dost

verkak*
hodnocení

2x

Dobrý den, také studuji, a to při zaměstnání. Po práci se mi moc už nechce chodit po známých, aby mi ho vyplnili. Řeším to prostřednictvím tohoto webu Survio. Upravím a založím si dotazník, a jeho odkaz zašlu všem známým, spolužákům nebo kolegům z práce e-mailem, nebo oslovím lidi prostřednictvím diskusního fóra. Takto to řeším já. Vyplním Vám ho také, pokud do této diskuse poskytnete jeho odkaz:).

P.S. Na ten web bych Vám vložila odkaz, ale bylo mi touto aplikací zamítnuto jeho vložení, tak se omlouvám.

výtka
Upozornění od administrátora 22. 02. 2018 13:34:51
Není povoleno vkládat na Poradte dotazníky.

hodnocení

0x

Nikdo z vašich kamarádů nemá FB?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]