Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matika 4. Aj 4. Čj 3

Od: misaderbal odpovědí: 11 změna:
Dobrý den.Já jsem z osmé třídy a nemužu si rozhodnout kym chci byt.a moje známky nejsou moc dobrý. MATiKa 4. Aj 4. Čj 3. Z 4 D 4.pr 3. A chtěl bych možná na policistů.poraďte mi Prosím dostal bych jsem se na policie.nebo ještě chci na instalatéra.kde plati víc peněz

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Chlapče,s tvými známkami na policistu?
To snad nemyslíš vážně.
Instalatér býval také docela prominentní obor.
Nevím,jak je to dnes.
V každém případě - a to si zapiš za uši...
Zaměstnání se nevybírá pouze dle finančního ohodnocení,
ale v prvé řadě se hledí a klade důraz na to,co daného člověka baví,jaké má záliby a předpoklady k budoucímu povolání.
Práce nás má bavit a přinášet nám duševní uspokojení.
Pokud tomu tak není,nejsme šťastni.
Ani v profesním,ani osobním životě !
krtek66

no já si myslím, že tahle věta neplatí možná tak už 20let:-D "Zaměstnání se nevybírá pouze dle finančního ohodnocení" :-D ...dneska hlavně podle toho...bavit tě to může jak chce, ale pokud se tím neuživíš tak je to taky špatně;) no, ale každopdádně...na policajta ho asi nevezmou, to se tady shodneme

iz*
hodnocení

0x

Začni zlepšením prospěchu, potom si budeš moct i vybírat. Jinak jen to, co zbyde.

zelenydabel*
hodnocení

0x

Nevím kde se vzalo označení, že na učňák jdou hlupáci. I na tom učňáku potřebuješ znát základy matematiky a někdy i fyziky.

Zdokonaluj se v základech matematiky a pravopisu. Na netu najdeš dost cvičení. Pamatuj, že i na tom isntalatérovi budeš muset umět počítat. Budeš používat šubleru, budeš ohýbat trubky a kdysi instalatér musel umět navrhnout i samotížku, tedy opět počty.

Pamatuj si, že i na tom "blbém" učňáku se bez základů neobejdeš. Pokud chceš mít nějaké zajímavé řemeslo.

Je na čase si pohrát se základy. A možná že jako já kdysi, i ty zjistíš, že tě matematika baví.
Tak s chutí do toho a půl je hotovo... chce to jen píli a kýžený výsledek se dostaví. Ale chce to čas a nervy.

Tak ať se ti daří

krtek66

nechci rýpat a dělat tu Grammar Naziho...ale když už člověk píše o pravopise, tak by taky neměl dělat chyby... je to "šuplera" ne "šublera":);) páč se s tím šoupe (šupe)

@krtek66 - je to "šuplera" ne "šublera"páč se s tím šoupe (šupe)
Vzhledem k tomu, že "šuplera" pochází z německého "Schub", případně "schieben" = s významem "posunutí", dalo by se o správnosti koncového p/b diskutovat ;)

shiny

je to posuvné měřítko :)

krtek66

jedubabicka: to možná ano, ale zkuste si napsat do googlu šublera:) hned to automaticky opraví na "nemysli jste náhodou šuplera?";)

hodnocení

0x

Pro přijetí k Policii ČR i městské je jednou z podmínek střední vzdělání s maturitní zkouškou (a vyšší).

Na tříletý učební obor instalatér většinou stačí ukončená základní škola.

xx*

Tak asi PČR ještě na konci února nemá aktualizované stránky - policie.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]