Nejste přihlášen/a.
Čau, už mě štve, jak dcera furt nadává, že jí bolí záda. Já mám pocit, že v tý tašce musí nosit asi cihle! Je v 5. třídě a je teda pravda, že batoh má sděděnej po své ségře. Takže koukám po co nejlehčích batozích za dostupnou cenu (okolo tisícovky). Co byste mi doporučili? Díky.
Jinak. Nejdřív denně zkontrolujte dceři tašku, kolik tam má nepotřebných věcí. Vaše poznámka o cihlách je docela trefná.
Voda na záchodech ve škole je pitná, dejte dceři do lahve jen trochu šťávy a máte -0,5kg.
Divil byste se, kolik dětí nosí denně všechny předměty, aby se nemusely připravovat na každý den. A i pokud ne, budou tam nepotřebné knihy a sešity. Já třeba nepochopím, že děti - aby nemusely být pořádné - mají tvrdé kartonové desky na každý předmět. Vypadá to hezky, ale jej to minimálně další půl kilo (a dost peněz, že?).
Zeptejte se ve škole, jestli nelze některé učebnice nechat tam. Ve spoustě škol už to nabízejí automaticky.
Pokud dcera třeba někde čeká (autobus apod.), ať batoh sundavá. Ať ho nenosí na jednom rameni.
Budou-li bolesti přetrvávat, ptejte se obvoďačky na správné držení těla, možná bude chyba i tam. Dopřejte jí zdravý pohyb, vylítat se... vím, spousta keců, ale ono tohle všechno tvoří jeden celek - ta záda
Dobře hodnoceny jsou už dlouho(a co vím,tak děti je i chtějí)batohy od Topgal,ovšem tam se do 1000kč dostanete tak,tak.Já mám oblíbenou značku Gabol nejen kabelky,ale i baťohy umí heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.