Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už jsem v 6.třídě, ale už přemýšlím o budoucnosti.Čím se budu živit atd.Chtěla bych se stát zubařkou, ale asi nemám šanci, protože jsem jí už upustila v 5.třídě kde jsem se hlásila na gympl a nedostala se tam. Tedka jsem se dívala na internet a tam jsem se dozvěděla, že je na ulici Ruská Praha 10 Střední zdravotnická škola. Moje máma má kamarádku, která má dceru, která se tam dostala.. Prý, že měla na vysvědčení samé skoro 3.. Že se ani neučila..Nevěděl byste někdo prosím kde bych získala nejvíce toho co budu potřebovat na přijímačky obor stomatologie vysoká škola? Mám se učit už něco napřed než my v 6. třídě například za 7.třídu, nebo di zkusit vyhledat to co se učí na gymplu, abych nebyla pozadu? Díky za radu jestli tady aspon jedna bude budu hodně vděčná.
Ahoj, jestli chceš jít za svým snem stát se zubařkou, tak bych ti doporučovala se dostat na gymnázim - klidně i to čtyřleté, na které se jde až po ukončení 9. třídy. Takže v první řadě se soustřeď na to, aby ses na to gymnázium dostala. Příjímací zkoušky na stomatologii se totiž dělají z chemie, biologie a fyziky a na tyto předměty tě nejlépe připraví gymnázium. Vůbec nemá cenu se dopředu učit, co se učí na gymnáziu. To učivo se naučíš, až na něm budeš. Nyní se opravdu více soustřeď na učivo své 6. třídy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.