Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program pro matematiky

Od: danker* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nevěděl jsem, kde tuhle otázku zařadit, ale "škola" je asi nejlepší. Prosím Vás tedy - neznáte nějaký skvělý program pro matematiky, kde bych mohl graficky znázornit grafy matematických funkcí a popisovat na nich všemožné proměnné?... Ovšem to nejdůležitější je to popisování. Potřebuju třebas zvýraznit, že nějaká určitá přímka je ("x"), jiná zase ("y") atd. ... V podstatě je to asi jediná věc... prostě, ať mi to nakreslí graf funkce a já si na něm vyznačím proměnné... takže něco jako kreslesní, ale propracovanější... v kreslení si musím stáhnout obrázek nějaké funkce a to většinou za moc nestojí, potřebuju něco lepšího...

Za odpovědi moc děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

0x

Abych se přiznal, asi tak moc nerozumím tomu co vlastně chcete. Nešel by na to použít Excell a jeho grafy, nebo to samé v Open office? Další SW který by to mohl umět, je DIAdem, ale myslím, že nemá Free verzi, a i ta nejlevnější je dost drahá.

danker*
hodnocení

Nemyslím statistický graf, ale graf matematických funkcí... viz. obrázek (pokud se zobrazí) ... a na takovém obrázku potřebuju označit různé proměnné...

Program pro matematiky
xx*

Co např. Geogebra.

danker*
hodnocení

Děkuji... vypadá to slibně...

xx*

ja*
hodnocení

0x

Jediné co znám je Geodebra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]