Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co teď?

Od: emma* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den a ahoj. Vybírám si vysokou školu a je to pro mě hrozně těžké už jen z toho důvodu že často měním názory Obor který by mě bavil už mám : Speciální chovy na Čzu. Jenže vím, že uplatnění je mizerné. Nejde mi o peníze, spíš si říkám, jestli není tuhle školu zbytečné studovat, když třeba v zoo můžu dělat i bez ní. Tak jsem se rozhodla že se tomuto budu věnovat mimoškolně, možná si najdu i práci se zvířátky ale vystuduji něco pořádného, díky čemu ze mě může něco být. Ráda bych cestovala a jak říkám, u ničeho dlouho nevydržím. Miluju přírodu a zvířata. Nenapadá vás nějaká vysoká škola díky které bych se mohla prosadit, někam to dotáhnout? Podotýkám že nenávidím matematiku, fyziku, atd Předem děkuji za postřehy návrhy nebo vaše osobní zkušenosti s životem:) Moc mě to zajímá. Díky Emma

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, vzdělání je úžasná věc, ale spokojený život Vám nezaručí. Musíte tu VŠ studovat? Jak se zdá, tak nemáte zcela jasno a je určitý předpoklad, že stejně žádnou VŠ nedokončíte, protože se Vám obor nebude líbit a štěstí tam nenajdete. Spokojený a užitečný člověk z Vás může být i bez VŠ - když se budete věnovat tomu, co Vás skutečně zajímá. Ovšem, i VŠ libovolného směru neznamená, že tu práci budete potom vykonávat až do smrti a můžete se věnovat něčemu jinému (se zbytečným diplomem pro jiný obor). A lidí s VŠ, kteří netvoří nic hmatatelného, je "hafo". Jinak se omlouvám, ale chtěla jste postřehy ze života. Zdravím!

hodnocení

0x

Letos končíš gymnázium? Maturuješ?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]