Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obleceni do divadla se skolou

Od: martinrn odpovědí: 10 změna:

Jak se mam oblect do divadla se skolou? Vetsina spoluzaku triko a dziny, ja to nechci prehnat, ale zas nechci ani triko a dziny

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdyz to nechces přehmat tak si vem košili misto trička...

hodnocení

0x

Džíny ideálně aspoň černé či tmavé. A bílou košili.

To určitě nemusí, ale já bych ji volil. Pokud ostatní půjdou v džínách a tričku, myslím že každá košile bude lepší než to co budou mít ostatní :)

kosile

Bílou určitě ne, ta už se nenosí ani na svatbách či pohřbech. Vem si jakoukoliv jednobarevnou nebo s nevýrazným proužkem. Nepřipadá mi vhodná kárová košile.

martinrn
hodnocení

Musi byt bila?

a jaká že košile se dnes nosí na svatby a pohřby? ;)

martinrn
hodnocení

ja si bilou klidne vezmu, ale myslim, ze to uz bude moc

hodnocení

0x

Moji kluci (13, 16) by si vzali bílou (nebo aspoň světlou) košili s kravatou úplně samozřejmě, bez ohledu na spolužáky.

martinrn

Kosile s kravatou bez saka mi prijde strasne divna. Jako bych si to sako nekde zapomnel. Kazdopadne jak jsem ocekaval, v obleku bylo par lidi, velka cast dziny a tricko, mensi cast dziny a kosile a pak celkem dost lidi jako ja v kosili a cernych dzinach nebo oblekovych kalhotech.

hodnocení

0x

Jaký je název divadla?

Třeba u Bolka Polívky je v obleku tak 5 lidí z celého hlediště...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]