To určitě nemusí, ale já bych ji volil. Pokud ostatní půjdou v džínách a tričku, myslím že každá košile bude lepší než to co budou mít ostatní
kosile
Bílou určitě ne, ta už se nenosí ani na svatbách či pohřbech. Vem si jakoukoliv jednobarevnou nebo s nevýrazným proužkem. Nepřipadá mi vhodná kárová košile.
Moji kluci (13, 16) by si vzali bílou (nebo aspoň světlou) košili s kravatou úplně samozřejmě, bez ohledu na spolužáky.
martinrn
Kosile s kravatou bez saka mi prijde strasne divna. Jako bych si to sako nekde zapomnel. Kazdopadne jak jsem ocekaval, v obleku bylo par lidi, velka cast dziny a tricko, mensi cast dziny a kosile a pak celkem dost lidi jako ja v kosili a cernych dzinach nebo oblekovych kalhotech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.