Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli mě vezmou na učnák když mám z Fyziky v pololetí za 5? Na školu kam chci jít je Fyzika až v druháku.
Děkuji za odpověd
Mrknu se na věšteckou kouli,abych věděl jako moc náročný bude tvůj obor a kolik lidí se tam bude hlásit, tedy zároveň podle toho poznám jestli jsou příjimací zkoušky, nebo chtějí dobrý průměr.
Obecně za to, nemusel by to být problém, když si pětku pochopitelně na konci roku opravíš. Je pozdě něco řešit teď, když už se známky pomalu uzavírají. Ve tvém případě to asi budou z fyziky samé pětky. Dej si na to pozor, protože i na učňáku je potřeba tu fyziku nějak zvládnout.
Luboši, nekňuč a zamakej. Teď budeš mít za 5, na konci roku za 4. Možná, že tě vezmou, to nemůže nikdo vědět. Ale pochop, že když nezvládneš učivo ze základní školy, tak propadneš v druháku neboť na učivo ze ZŠ bude fyzika navazovat. Chápeš?
Děkuji za odpověd ale bohužel už to nestihnu vytáhnout ani na 4 učitelka mi řekla že mám prostě za 5 z fyziky.
Lubomíre, měl bys ještě zabrat a tví rodiče mohou vedení školy požádat o komisionální přezkoušení. Bylo by dobré se tu fyziku naučit alespoň na čtyřku, jinak s ní budeš mít problémy v 2. ročníku zvoleného oboru.
Na učiliště se pravděpodobně dostaneš i s pětkou na pololetním vysvědčení, ale pokud tu fyziku nezvládneš, nemuselo by se ti podařit učební obor dokončit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.