mému synovy bude udělena snížená známka z chování za "distribuci" marihuany chci se zeptat mnel by nějakou šanci se dostat na střední herečkou školu? děkuji (dodávám) + 1 zápis na policii ČR.
Snížená známka z chování "se neuděluje". Jde o hodnocení chování Vašeho syna.
Vím, že i některá učiliště mají jako podmínku přijetí jedničku z chování... Ale za zkoušku nic nedáte. Možná spíše na soukromou školu, ty mívají kritéria poněkud benevolentnější.
Ten prohřešek je poměrně závažný, ale domnívám se, že se u přijímacích zkoušek nebude řešit. Snížená známka z chování není nic neobvyklého a u herců (z jejich vyprávění) byla velmi častá. Ať do toho kluk určitě jde! Držím palce!
Dvojku z chování jsem měl na druhým stupni víceméně každý rok a žádný problém s dostáním se na střední školu jsem neměl a mám pocit, že se to ani nikam na přihlášku nepíše. I když je fakt, že já dělal jen takové ty klukoviny. Distribuce marihuany je trochu už jiná liga.
na přihlášku se to píše, stejně jako ostatní známky z vysvědčení od pololetí osmičky dál. nakolik to snižuje šance dostat se na střední školu, to netuším. viděla jsem školy (některé, ani zdaleka ne všechny), které v podmínkách k přijetí měli za sníženou známku z schování výrazné bodové sankce, které uchazeče prakticky rovnou vyloučili z řad úspěšných, ale to bylo ještě před érou povinných přijímaček, teď už známky ze školy smí být maximálně 40% z celkového bodového hodnocení, důležitější roli hraje úspěšnost při přijímačkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.