Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava (kontrola) španělského textu

Od: anna* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, pokud je zde někdo, kdo by mi opravil/přepsal/zkontroloval krátký text na hodinu španělštiny, budu moc ráda. Text má být stížností na restauraci, kde jsem měla oslavu narozenin. Ve španělštině hodně plavu a to hlavně v časech, které jsou pro toto celkem zásadní, proto bych vám byla moc vděčná. Předem děkuji a omlouvám se za mojí španělštinu, vím, je to děs. :D

Estimados seňores:

Les escribo para quejarme de los servicios recibidos por su restaurante. El 10 de agosto tuve una celebración de mi cumpleaňos en tu restaurante y fue terrible. Sus empleados me prometieron que será mi mejor celebración, pero no fue así. Me aseguraron que el restaurante prepararía el ambiente increíble, y prometió, que establecería la mesa festiva, pero no había nada. Me dijeron que se coceraría la comida excelente y que tenería una torta grande, pero en la mesa era un desastre y nuestra comida era horrible. Y eso no es todo. Me prometió que aseguraría la música moderna y no fue así. En resumen, unos cumpleaňos terribles y les exijo una compensación.

Atentamente

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Každý text by měl být členěn do odstavců. Zde úvod, vlastní stížnost a požadavek kompenzace (měla byste jej upřesnit → uvést, jakou kompenzaci požadujete) jako další odstavec.

S jazykem pomůže někdo další. (Doufám.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]