Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás,obracím se na VÁS z důvodu odůvodnění mé otázky,která se týká studia na VŠ a jedná se o studium CŽV a ve zkratce řečeno,chtěl jsem přejít do normálního denního studia na stejné VŠ,mám ukončený 1.ročník a druhý ročník se musí opět platit hodně vysokou částkoujsme ve finanční tísni,jelikož za mně platí studium rodičekteří přišli o zaměstnání z důvodu snižování pracovních sil,proto jsem chtěl přejít do normálního studia,abych nemusel platit hodně vysokou částku na další rok,ale hlavní důvod na který se ptám ,je ten,když loni brali na obor,který studuji 19 lidí a zapsalo se 11,z toho to dva platí a kapacita oboru je 15 lidí,tzn.kapacita oboru není naplněna,stále jsou čtyři místa volná a když jsem poslal žádost o přestup,bylo mi zděleno,že žádost se zamítá z důvodu naplnění kapacity.Prosím Vás,pokud znáte odpověď na tohle tvrzení,poraďte mi prosím,protože zřejmě tomu nerozumím,protože si stále myslím,že kapacita naplněna nebyla.Děkuji předem za odpověď a radu,příjemný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.