Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má školní zkušenost říká, že nejlepší je přečíst si knihu a potom už to jde skoro samo. Zdravím!
P.S. Máte již přečteno? Pokud ne, tak využijte vánoční prázdniny.
Vyber si aspoň tu povídku, podle níž má název celá knížka. To je krátké a čtivé. Vybavil se mi okamžik, jak pan Prošek posílá toho psa. Jak mu vezme čumák do dlaní a zavelí: Holane, běž ! Knížku jsem dávno dala vnoučatům, ale ta atmosféra z ní se mi vybavuje. Tohle nečíst, to je škoda a troufnu si říct, že hanba.
V knize je osm povídek, (klikněte si na odkaz). Když to nechcete číst, vyberte si pro začátek jednu z nich, třeba o tom, jak tatínek pan Popper prodával vysavače švédské firmy Elektrolux (od té doby se vysávání říká "luxovat") a dokonce byl tak šikovný a výmluvný obchodník, že je prodal i sedlákům v Nesuchyni i když tam ještě neměli zavedený elektrický proud -- to jen tak na okraj.
Třeba vás zaujmou i další povídky, třeba o prodeji mucholapek, atd. atd. Nebo se podívejte na film s Karlem Heřmánkem v hlavní roli a trochu pochopíte dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.